En inspirerande odlingskurs med bloggaren och trädgårdsbokförfattaren Farbror Grön, Johannes Wätterbäck. Här får du odlingsinspiration i massor, mat med spännande smaker, avslappning i relaxen och en massa nya odlarvänner. Denna odlingskurs vänder sig till både dig som är nybörjarodlare och till dig som odlat grönsaker i några år och vill få en riktig odlingsboost!

Kursens innehåll

Välkommen till  höstens odlingskurs/ odlingsinspirationshelg på Färna Herrgård i Bergslagen där vi går på djupet i odlandets mysterier. Det här är första gången vi har en Färnahelg på höstkanten och knyter an till skördandet och att odla under höst och tidig vinter. Bered dig på en helg som kommer leva kvar i ditt minne länge. Helgen riktar sig både till dig som är ny och erfaren men som älskar att odla. Utöver en mängd odlingsinspiration och intressanta möten kommer du även att njuta av kulinariska måltider och slappna av i en underbar miljö. Det blir en kunskapsfylld helg tillsammans med andra medodlare som aldrig kommer tycka att du är för nördig eller för intresserad av det gröna.

Tider:  Lördag 7/9 kurs kl.10-16 (lunch kl.12-13, middag kl.19). Det går bra att komma från 9.30 och småprata och fika med andra kursdeltagare. Incheckning brukar ske efter kl.12.  Söndag  8/9 kurs mellan kl. 9-13 (frukost kl. 8-9, smörgås kl.13).

I priset ingår fika, lunch, fyrarätters middag, frukost, övernattning i enkel- eller dubbelrum och odlingskurs med Farbror Grön.

Pris för en person i enkelrum: 5950 sek inkl. moms.

Pris för två personer i dubbelrum: 10950 sek inkl. moms.

Bokning: sker direkt till Farbror Grön
För övriga frågor om kursen. kontakta Johannes via e-post: johannes@farbrorgron.se

Varmt välkomna önskar

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén