Färnas konferenspaket

Heldagskonferens: förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, prisbelönt 3-rätters middag frukostbuffé samt logi och entré till Spa. Konferenslokal tillkommer.

Dagkonferens

Ett smidigt och välplanerat möte. Den sköna atmosfären och natursköna miljön kommer på köpet.

Konferenspaket

Vi på Färna Herrgård & Spa erbjuder en skräddarsydd konferens fylld med energi och fantastisk mat från våra nära bönder. Njut av vår herrgårdsmiljö, vår vackra natur och unna dig en skön stund i vår varma utekälla. 
Du hittar oss endast 35 minuter från Västerås, 60 minuter från Örebro och 2 timmar från Stockholm
 
Visa alla konferenspaket

Våra lokaler

Våra konferenslokaler är ljusa och luftiga. I anslutning till finns sköna utrymmen för avbrott och pauser. Färsk frukt och vatten finns alltid att tillgå. Samtliga konferenslokaler har fri wifi-uppkoppling.

Läs mer om våra lokaler

Dryckesprovning

En aktivitet för er som uppskattar livets goda. Guidas genom en värld av vin, champagne, must och cider.

Motionspass

Anmälan sker i receptionen på spa eller på hotellet senast kl. 18 dagen innan. Passen sker i poolen, aktivitetsrummet eller utomhus. Begränsat antal platser.

Gruppaktiviteter

Att göra något helt annat och släppa vardagen kan vara vägen till ny inspiration och skapar gemenskap på arbetsplatsen. Vi har ett stort utbud av roliga, stillsamma och utmanande aktiviteter för att få ihop arbetsgruppen. Här hittar du ett axplock av vad vi kan erbjuda.

Visa alla gruppaktiviteter

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Färna Herrgård & Spa är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten!

Färna Herrgård & Spa äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi miljömärkta och medlemmar i Visita

Önskar du bli avtalskund hos oss?

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg för just era behov.

Kontakta oss