Herrgårdskonferens

Samla kollegorna i den vackra naturen som skapar fina möjligheter till kreativa möten.

Färnakonferens

Heldagskonferens inkl. möteslokal, tillgång till Spa, 3-rätters middag och övernattning.

Konferenspaket

Färna är en plats att njuta av och herrgårdsmiljön i kombination med närheten till naturen skapar bästa möjligheter till kreativa möten.

Visa alla konferenspaket

Våra lokaler

Våra konferenslokaler är ljusa och luftiga. I anslutning till finns sköna utrymmen för avbrott och pauser. Färsk frukt och vatten finns alltid att tillgå. Samtliga konferenslokaler har fri wifi-uppkoppling.

Läs mer om våra lokaler

Dryckesprovning

En aktivitet för er som uppskattar livets goda. Guidas genom en värld av vin, champagne, must och cider.

After Work på spa

Samla hela gruppen på relaxavdelningen för en skön och avkopplande spaupplevelse efter mötet.

Gruppaktiviteter

Att göra något helt annat och släppa vardagen kan vara vägen till ny inspiration och skapar gemenskap på arbetsplatsen. Vi har ett stort utbud av roliga, stillsamma och utmanande aktiviteter för att få ihop arbetsgruppen. Här hittar du ett axplock av vad vi kan erbjuda.

Visa alla gruppaktiviteter

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Färna Herrgård & Spa är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten!

Färna Herrgård & Spa äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi miljömärkta och medlemmar i Visita

Önskar du bli avtalskund hos oss?

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg för just era behov.

Kontakta oss