Boka här

Hur vill du bo i natt?

Våra rum ligger i vår Herrgård samt kringliggande flyglar och byggnader, så som Åkstallet, Kuskflygeln, Brukskontoret, Dammhuset, Smedjan, Norra och Södra flygeln, alla med bekvämt gångavstånd till huvudbyggnaden & vårt spa. Alla våra rum är unika och personligt inredda utifrån historiken kring de olika byggnaderna.

Vi har totalt 70 rum och 121 bäddar fördelade på 19 enkelrum, 22 dubbelrum, 7 twinrum, 19 gemak, 2 sviter och vår Ramsellvåning.

Dubbelrum

Vi har 22 standardrum med Queensize säng som erbjuder bekvämt boende för två personer. De flesta av våra dubbelrum finns i Åkstallet. Här förvarades tidigare hästarnas vagnar & seldon, vilket fått ge inspiration till inredning och detaljer. Rummet har badrum med dusch och hårtork. Gratis WiFi.

Gå vidare till bokning

Gemak

Våra Gemak är ett rymligare dubbelrum med Kingsize säng och vi har både helmadrass och 2 x 90 cm. Rummen har fåtöljer eller soffa, skrivbord, badrum med dusch eller badkar och hårtork. Gratis WiFi. Våra gemak finner ni i Dammhuset, Brukskontoret, Kuskflygeln och i Norra flygeln.

Gå vidare till bokning

Gemak i Smedjan

Vår senaste satsning Smedjan ligger belägen ca 400 meters promenad bort från huvudbyggnaden. Här möter varm nordisk stil en touch av skog och industri. Gemaken har kings size-sängar om 180 cm, och vi har både helmadrass och 2×90 cm. Rummen har fåtöljer eller soffa, skrivbord, badrum med dusch samt hårtork. Gratis WiFi. Det går bra att checka in på Herrgården först och sen ta bilen till Smedjan.

Gå vidare till bokning

Svit

Våra sviter är större och lite lyxigare rum. Vår ena svit har ett sovrum med Kingsize säng och ett vardagsrum med soffa och skrivbord. Vår andra svit är ett stort och rymligt rum med med Kingsize säng, soffa och skrivbord. Båda har badrum med dusch/badkar, hårtork samt lån av badrock och tofflor. Gratis WiFi.

Gå vidare till bokning

Ramsellvåningen

Vacker våning i Brukskontoret med separat entré och 4 bäddar.

Ramsellvåningen är perfekt för familjen, kompisgänget eller för dig som vill stanna länge. Här finns sovrum med dubbelsäng, hall, kök och vardagsrum med 2 sängar och plats för en extrasäng i salongen.

Gå vidare till bokning

Twinrum

Ett bekvämt boende för två personer med två separata sängar.

Vi har 7 twinrum, varav de flesta finns i Åkstallet. Ett bekvämt boende för två personer med två separata sängar. Rummet har badrum med dusch, hårtork samt lån av  badrock. Gratis WiFi.

Gå vidare till bokning

Enkelrum

Bekvämt boende för en person. Rummen har badrum med dusch och hårtork. Gratis WiFi. Vi har totalt 19 enkelrum och de flesta ligger i Herrgården och i Åkstallet. 

Gå vidare till bokning

Våra kringliggande
flyglar

På vårt område finner ni byggnader som berättar historier om svunna tider och deras namn avslöjar detaljer kring deras tidigare funktion. Dammhuset, Brukskontoret, Kuskflygeln, Smedjan, Norra flygeln, Södra Flygeln, Åkstallet, Mausoleumet, Lusthuset, Ladan, Herrgårdsboden, Herrgårdsladan och Orangeriet.