Behandlingar

Oavsett vilken behandling du väljer, kan du vara säker på att du kommer att bli ompysslad och väl omhändertagen av Färna Herrgårds duktiga personal. Unna dig en riktigt skön spabehandling i en vacker och avkopplande miljö.

Läs mer om våra behandlingar

Dagspa

På Färna Spa finns det flera olika paket för dig som vill komma och njuta av vårt spa för en stund på dagen. Våra olika dagspa-paket innehåller ingen övernattning, men ger dig möjlighet att både njuta på Färna Spa och av en smakupplevelse i vår restaurang.

Läs mer om våra dagspapaket

Spasvit

I vår spasvit finns bubbelpool, ångbastu, relax, uppvärmd stenhäll och dusch med c/o Gerds produkter. Färnas rabarber- eller svartvinbärsdryck och fruktfat ingår samt skrubb att göra själv. Ni har sviten helt för er själva. Passar även för det lilla kompis- eller arbetsgänget.

Läs mer om spasviten

Bra att veta

Som dagspagäst har du tillgång till pool, gym, aroma-, infra- och torrbastu samt en varm källa under bar himmel. I våra duschar finns produkter från svenska c/o GERD. Lån av badrock, handduk & tofflor ingår.

På Färna Spa är vi kontantfria.

Anmäl dig i vår reception där du uppger namn, tid och vilken behandling du bokat. Kom gärna i god tid så att du hinner komma ner i varv innan behandlingen börjar. För dig som har första behandlingstiden på dagen så öppnar vi 15 minuter innan bokad tid.

Vi ber dig respektera utsatt tid för behandling och vi kommer att vid sen ankomst korta ner behandlingen. Vid ej avbokad tid senast kl. 12 dagen innan, debiteras hela kostnaden. Grupper, senast 5 dagar innan. Vi reserverar oss även för att bokade behandlingstider kan komma att ändras.

Finns att hyra för 50 kr på spa. Finns även att köpa på spa (obs. kan ta slut på storlekar)

Som spagäst hos oss får man ett ”spakit” till låns under vistelsen bestående av en badrock, handduk och tofflor. För dig som endast bokat behandling ingår inget ”spakit”

Vi välkomnar barn till vår pool, bastu och relaxdel fram till kl. 13. Övrig tid gäller 13 års åldersgräns.
Barn till och med 17 år besöker alltid spa i målsmans eller annan vuxens sällskap. OBS! Vi vill hålla en lugn spa-atmosfär hela dagen så plask och lek är ej tillåtet.

För övernattande gäster rekommenderar vi att du bokar din behandling samtidigt så har vi lättare att garantera att du får den tid som passar dig bäst!

Vi är anslutna till Epassi, Actiway (fd. FriskvårdsChecken) och Min Friskvård (fd. Friskvårdvårdskuponger).

En trappa ner i källarvalven, där den gamla smedjan en gång låg, hittar ni vårt gym. Här finns multimaskiner från Life Fitness samt löpband, crosstrainer, motionscykel och roddmaskin.

Vissa behandlingar är inte lämpliga om du är sjuk eller gravid. Tala gärna med våra terapeuter om hur du önskar din behandling, allt för att din upplevelse skall bli så bra som möjligt.

Vi sparar kvarglömda kläder och andra föremål i en månad. Därefter skänks dessa till härbärgen i Västerås. Kontakta vår reception på tfn. 0222-281 90 eller via bokning@farnaherrgard.se om ni har glömt något under er vistelse.

Förboka gärna en charkbricka eller smörgås innan ert besök. Det finns också möjlighet att köpa dryck och snacks på plats. Vi har fullständiga rättigheter.

Spaentré ingår i alla våra boendepaket.

Har du bara bokat rum och frukost så ingår inte spa-entré

Tänk på att det inte är tillåtet att ta med egen mat eller dryck till spa.