Boka här

En naturnära konferensupplevelse mitt i trolska Bergslagen

På Färna Herrgård erbjuder vi inte bara konferenspaket. Här bjuds du även på vackra omgivningar, en avstressande miljö, prisbelönt mat lagad på närodlade råvaror, vackra lokaler med modern mötesteknik och ett brett aktivitetsutbud. Hos oss finns allt för en lyckad konferens. Kontakta oss för att boka er nästa konferens!

Boka konferens

Erbjudanden & paket

Här på Färna finns kontrasten mellan herrgårdsliv och skog, kristallkrona och trädgårdsland, vandring och spa. Det finns så mycket att njuta av här hos oss och inte minst vår magiska mat. Så ta en paus och njut av naturens lugn. Kittla dina sinnen med kulinariska upplevelser, kanske en massage på vårt spa, ta del av de historiska miljöerna och för dig som önskar uppleva vår natur på riktigt kan en tur på någon av våra magiska vandringsleder i den trolska skogen ge dig ett minne för livet.

Visa alla erbjudanden

Vardagslyx

Ett lyxigt paket för dig som vill få helgkänsla mitt i veckan.

Färna helg

Relax i vårt spa, modern gastronomi och herrgårdsfrukost.

Fredagsfeeling med aftonspa

Tjuvstarta helgen med en tidig middag för att sedan bara få koppla av i vårt spa.

Von Hermanssons Jul, helg

För dig som drömmer om en julmiddag utöver det vanliga!

Naturliga råvaror
är grunden i all vår matlagning

Bergslagen bjuder på ett gigantiskt skafferi av fantastiska råvaror som vi är väldigt stolta över. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, Bergslagens skogar och den egna köksträdgården där våra menyer följer råvarornas säsong, med andra ord när råvarorna är som bäst.

Mat & dryck

Lugn miljö, professionell personal, supergod mat, närproducerade råvaror, avslappnat spa.

Ulla och Torbjörn Ohlsson

Toppkvalitet, harmoni, utsökt mat, fantastiskt bad och spa, samt utomhusbadet under bar himmel.

Märit Roosdorp

Allt! Maten är suverän, personalen är trevliga och proffsiga, spat är jättetrevligt och så bra temperatur i vattnet. Rummen är välstädade & mysiga och sköna sängar.

Christine Wollenius

En oas för
ro och relax

I vårt spa kan du ta en paus och koppla av. Vi har flera olika paket för dig som vill komma och njuta av vårt spa för en stund på dagen eller för en längre tid med övernattning.

Läs mer om vårt spa

Kära Färnavänner!

Nu är den magiska vintern här! Vår herrgård är omgiven av snö och vi tänder upp för att få den där riktiga myskänslan.

Vår kökschef Inga-Lena med team är nu i full gång med vår populära von Hermanssons julmiddag och planering för vårt nyårsfirande. Vi är i en säsong med mycket variation och härliga smaker som speglas i våra menyer och bara det är värt ett besök hos oss.

Vill du uppleva vår majestätiska trollskog på riktigt så kan vi varmt rekommendera flera olika leder beroende på hur långt du önskar gå eller åka skidor om nu snön ligger kvar. Står inte på förrän vi kan åka skridskor på Norrsjön och njuta av allt vackert runt den.

Mellan 24 november- 20 december serveras von Hermanssons julmiddag med hela sju serveringar, välkomponerad av vårt kök med smaker av julen på råvaror i säsong från våra nära bönder. En riktig julefröjd man verkligen inte ska missa.

För dig som känner att kroppen behöver lite kärlek så kan jag tipsa om månadens behandling Månadens Spabehandling. Önskar du även lite ny färg i garderoben så fylls det nu på med vinterns inspirerande och vackra mode i Herrgårdsboden.

 

Varmt välkommen till Färna med sköna aktiviteter oavsett om du är en matkonnässör, spa-entusiast eller vildmarksvurmare!