Boka här

En naturnära konferensupplevelse mitt i trolska Bergslagen

På Färna Herrgård erbjuder vi inte bara konferenspaket. Här bjuds du även på vackra omgivningar, en avstressande miljö, prisbelönt mat lagad på närodlade råvaror, vackra lokaler med modern mötesteknik och ett brett aktivitetsutbud. Hos oss finns allt för en lyckad konferens. Kontakta oss för att boka er nästa konferens!

Boka konferens

Erbjudanden & paket

Här på Färna finns kontrasten mellan herrgårdsliv och skog, kristallkrona och trädgårdsland, vandring och spa. Det finns så mycket att njuta av här hos oss och inte minst vår magiska mat. Så ta en paus och njut av naturens lugn. Kittla dina sinnen med kulinariska upplevelser, kanske en massage på vårt spa, ta del av de historiska miljöerna och för dig som önskar uppleva vår natur på riktigt kan en tur på någon av våra magiska vandringsleder i den trolska skogen ge dig ett minne för livet.

Visa alla erbjudanden

NEWS! Easy weekday

A package for those who want to get the weekend feeling in the middle of the week.

Weekday luxury

A luxury package for those who want to get a weekend feeling in the middle of the week.

NEWS! Easy Friday

A lovely Friday package with a three-course dinner, accommodation and breakfast buffet.

Färna weekend 1 or 2 nights

Relax in our spa, modern gastronomy and manor breakfast.

Naturliga råvaror
är grunden i all vår matlagning

Bergslagen bjuder på ett gigantiskt skafferi av fantastiska råvaror som vi är väldigt stolta över. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, Bergslagens skogar och den egna köksträdgården där våra menyer följer råvarornas säsong, med andra ord när råvarorna är som bäst.

Mat & dryck

Lugn miljö, professionell personal, supergod mat, närproducerade råvaror, avslappnat spa.

Ulla och Torbjörn Ohlsson

Toppkvalitet, harmoni, utsökt mat, fantastiskt bad och spa, samt utomhusbadet under bar himmel.

Märit Roosdorp

Allt! Maten är suverän, personalen är trevliga och proffsiga, spat är jättetrevligt och så bra temperatur i vattnet. Rummen är välstädade & mysiga och sköna sängar.

Christine Wollenius

En oas för
ro och relax

I vårt spa kan du ta en paus och koppla av. Vi har flera olika paket för dig som vill komma och njuta av vårt spa för en stund på dagen eller för en längre tid med övernattning.

Läs mer om vårt spa

Kära Färnavänner!

Vår herrgård är omgiven av snö från och till, det blir ljusare och dagarna blir längre. Här på herrgården planeras det för fullt inför årets aktiviteter, så spännande!

Vår kökschef Inga-Lena med team är nu i full gång med planeringen av menyer. Vi är i en säsong med variation och härliga smaker som speglas i våra menyer och bara det är värt ett besök hos oss. 4 maj bjuder vi åter in till vår populära Vinmakarhelg.

Vi på Färna Herrgård är väldigt stolta och tacksamma att efter många års målmedvetet arbete med vår matprofil tilldelas den ärofyllda utmärkelsen i 360° Eat Guide!

Vill du uppleva vår majestätiska trollskog på riktigt så kan vi varmt rekommendera flera olika leder beroende på hur långt du önskar gå eller åka skidor så länge snön ligger kvar. 

Vi laddar nu för ett nytt härligt 2024 och hälsar nya som återkommande gäster varmt välkomna till oss!

För dig som känner att kroppen behöver lite kärlek så kan jag tipsa om  Månadens Spabehandling. Önskar du även lite ny färg i garderoben så fylls det nu på med inspirerande och vackert mode i Herrgårdsboden.

 

Varmt välkommen till Färna med sköna aktiviteter oavsett om du är en matkonnässör, spa-entusiast eller vildmarksvurmare! 

Ett riktigt gott nytt år önskar jag er alla!