Vi söker en engagerad Sous Chef!

Nu söker vi en engagerad Sous Chef till vårt prisbelönta köksteam som vill vara med och utvecklas med vår verksamhet.

Vi söker dig som:

  • är en duktig kock och vill vara en förebild samt ledare i köket
  • är en sann lagspelare som trivs med ett högt tempo
  • tar ansvar och gillar att skapa resultat
  • är duktig på att beräkna lönsamhet och prissättning för att möta avdelningens mål
  • leder genom exempel och genom att gå före
  • har koll på kökets alla delar, från kvalité, miljö och hälsa till inventering samt ekonomi
  • har B-körkort och tillgång till bil då regionala kommunikationer saknas

Önskade kvalifikationer:

  • Arbetat som Sous Chef eller erfaren Kock
  • Goda kunskaper inom menyplanering, hygien och köksekonomi
  • Erfarenhet från hotell och konferens
  • kunskaper i engelska (både tal och skrift) är meriterande

Dina personliga egenskaper:

  • Du är driven och resultatorienterad
  • Du är noggrann och har en känsla för detaljer
  • Du arbetar självständigt men trivs med att arbeta i team
  • Du leder genom att vara en förebild och bidrar med din positivitet

Du rapporterar till Kökschef och tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Arbetstiderna är varierande och förlagda till vardagar, kväller och helger.

Kontaktperson: Inga-Lena Eriksson, Kökschef & Sommelier
Tel: +46 (0)70-680 92 99
inga-lena.eriksson@farnaherrgard.se

Om oss:

Färnaköket är prisbelönt och här lagar vi mat med respekt för den naturliga råvaran, till vår hjälp har vi våra nära bönder, bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Varje årstid har sin identitet och återspeglas tydligt i menyn. Restaurangen är KRAV-märkt och utvald av både Chaine des Rotisseurs, White Guide och Eat Guide. Vi som arbetsgivare är väldigt måna om vår personals utveckling, inspiration och välbefinnande.

Vi har attraktiva personalförmåner som t.ex. individuell kompetensutveckling, inspirationsresor, friskvårdsbidrag mm. Vi har även goda möjligheter till övernattning vid behov och att vara anslutna till Visita samt att ha kollektivavtal är för oss en självklarhet.

Ansökan

E-posta din ansökan samt cv till Inga-Lena Eriksson, kökschef & sommelier till:
inga-lena.eriksson@farnaherrgard.se