Nu behöver vi hjälp med det kalla köket och i vårt bageri.

Känner du att du kan hjälpa oss med vackra bakverk, härliga sallader och njutbara förrätter som förgyller våra menyer så kontakta vår kökschef Inga-Lena.

Färnaköket är prisbelönt och här lagar vi mat med respekt för den naturliga råvaran. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, Bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Varje årstid har sin identitet och återspeglas tydligt i menyn och i våra bakverk. Restaurangen är KRAV-märkt och utvald av både Chaine des Rotisseurs och White Guide. I Färnaköket råder en härlig stämning och du får jobba på en av Västmanlands vackraste arbetsplatser!

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet/utbildning inom bakning. Vi bakar allt från grunden med fokus på lokala råvaror i säsong. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp samt är serviceinriktad, viljestark och beredd att ge det lilla extra i ditt arbete. Du gillar att ligga steget före och planera ditt arbete noga.

B-körkort krävs.

Vi erbjuder

Attraktiva personalförmåner.
Goda möjligheter till övernattning vid behov.
Varaktighet, arbetstid: Deltid eller Extra.
Tillträde: Snarast möjligt, vi behandlar ansökningarna löpande.
Lön: Månadslön eller timlön beroende på anställning, enligt överenskommelse.
Att vara anslutna till Visita och ha kollektivavtal är för oss en självklarhet.

Ansökan

E-posta din ansökan samt cv till Inga-Lena Eriksson, kökschef & sommelier:
inga-lena.eriksson@farnaherrgard.se och läser mer om oss på www.farnaherrgard.se