Bygg din egen flotte, måla, fota, utför kluriga uppdrag m.m.

Vi har ett stort utbud av roliga, stillsamma och utmanande aktiviteter för att få ihop arbetsgruppen. Nedan har vi plockat ihop några förslag.
Dessa aktiviteter kan bokas för minimum 10 personer. Alla priser är exkl. moms.

Fotojakten

Ni får en polaroidkamera per grupp (4-6 personer/grupp) och ett kuvert med uppgifter. Uppdraget består av att ni ska med er fantasi åskådliggöra olika motiv och hitta olika givna motiv som ni sedan ska fotografera. Uppgiften kan vara en saga, en högtid, en känd plats, idrott m.m. Uppdraget sker på en viss tid och ni ska sedan redovisa era bilder inför de andra grupperna. Detta är både en klurig och spännande uppgift. Denna aktivitet kan både genomföras inomhus eller utomhus. Aktiviteten lockar till många härliga skratt.

Tid: 1-2 timmar
Pris: 380:-/person

Bygg en flotte

Gruppen delas in i lag och skall tillsammans skapa en flotte stabil nog att sjösättas. Deltagarna möts sedan i en rafflande flottduell. Här krävs samarbete och uppfinningsrikedom av alla! Teamet med mest stabil flotte blir minst våt helt enkelt. På Färna Spa står bastun står varm och beredd att ta emot badarna!

Tid: 1-2 timmar under perioden maj-september
Pris: 450:-/person
Klädsel: Oömma kläder, risk för att bli blöt föreligger!

Tips! Dryck & tilltugg under tiden. Glöm inte att planera in spatid med bastu & varma bad efter flottbygget!

Vernissagemålning

Detta är en stillsam och kul aktivitet där deltagarna målar med akrylfärg på linnedukar. Man målar enskilt eller i lag. Motivet är oftast knutet till ett visst tema tex. Företagets vision för framtiden, ett speciellt projekt eller en känsla. Efter målningen avslutar man med en utställning där alla lag får berätta om sina tavlor. 3-5 personer i varje lag. Max 40 personer.

Tid: 2 timmar
Pris: 390:-/person vid lag, eget staffli 425:-/person

Lokala uppdraget

Här har vi gjort ett unikt uppdrag där vi blandar in uppgifter om vår anläggning, platser, historia och lite andra kuriosa. Man får även lösa klurigheter, tillverka saker och göra arbetsmoment. En del saker ska förevigas med kamera.

Tid: 1-2 timmar
Pris: 400:-/person
Klädsel: Oömma kläder.

Herrgårdskampen

Lagkamp med 6 stationer av samarbetskaraktär. Ett annorlunda höjdhopp, stuprörsslalom, jättelabyrintspel mm. Alla grenar bygger på att laget samarbetar och är gjorda så att alla kan vara med. 6-10 personer i varje lag. 2 lag som tävlar mot varandra.

Tid: 1-1,5 timme
Pris: 390:-/person
Klädsel: Oömma kläder

Kluret

En lagkamp där alla kan vara med och som lockar till funderingar och glada skratt. Kampen består av 7 olika stationer med varierande klurigheter.

Tid: 1,5 timme
Pris: 375:-/person
Klädsel: oömma kläder

Lukt- och smakpromenad

En rolig och spännande aktivitet där ni ska gissa ämnet, kryddan mm vid olika stationer med hjälp av lukten.

Tid: ca 1,5 timme
Pris: 400:-/person.

Alla priser är exkl. moms.

Skicka bokningsförfrågan

  Ankomstdatum

  Avresedatum

  Kontakta oss

  Färna Herrgård 1, 739 70 Skinnskatteberg
  Tel: 0222-281 90
  Mail: bokning@farnaherrgard.se