Boka här

En naturnära konferensupplevelse mitt i trolska Bergslagen

På Färna Herrgård erbjuder vi inte bara konferenspaket. Här bjuds du även på vackra omgivningar, en avstressande miljö, prisbelönt mat lagad på närodlade råvaror, vackra lokaler med modern mötesteknik och ett brett aktivitetsutbud. Hos oss finns allt för en lyckad konferens. Kontakta oss för att boka er nästa konferens!

Boka konferens

Erbjudanden & paket

Här på Färna finns kontrasten mellan herrgårdsliv och skog, kristallkrona och trädgårdsland, vandring och spa. Det finns så mycket att njuta av här hos oss och inte minst vår magiska mat. Så ta en paus och njut av naturens lugn. Kittla dina sinnen med kulinariska upplevelser, kanske en massage på vårt spa, ta del av de historiska miljöerna och för dig som önskar uppleva vår natur på riktigt kan en tur på någon av våra magiska vandringsleder i den trolska skogen ge dig ett minne för livet.

Visa alla erbjudanden

Färna helg

Afternoon tea, relax i vårt spa och modern gastronomi med middag och frukostbuffé.

Vardagslyx

Ett lyxigt paket för dig som vill få helgkänsla mitt i veckan med middag och frukostbuffé.

Fredagsfeeling med aftonspa

Tjuvstarta helgen med en tidig middag för att sedan bara få koppla av i vårt spa.

Lördagsfeeling med morgonspa

En lite lugnare helgvistelse med tidig middag på lördagen och söndagsspa.

Naturliga råvaror
är grunden i all vår matlagning

Bergslagen bjuder på ett gigantiskt skafferi av fantastiska råvaror som vi är väldigt stolta över. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, Bergslagens skogar och den egna köksträdgården där våra menyer följer råvarornas säsong, med andra ord när råvarorna är som bäst.

Mat & dryck

Lugn miljö, professionell personal, supergod mat, närproducerade råvaror, avslappnat spa.

Ulla och Torbjörn Ohlsson

Toppkvalitet, harmoni, utsökt mat, fantastiskt bad och spa, samt utomhusbadet under bar himmel.

Märit Roosdorp

Allt! Maten är suverän, personalen är trevliga och proffsiga, spat är jättetrevligt och så bra temperatur i vattnet. Rummen är välstädade & mysiga och sköna sängar.

Christine Wollenius

En oas för
ro och relax

I vårt spa kan du ta en paus och koppla av. Vi har flera olika paket för dig som vill komma och njuta av vårt spa för en stund på dagen eller för en längre tid med övernattning.

Läs mer om vårt spa

Kära Färnavänner!

Nu är våren på ingång! Vi njuter av att se våra trädgårdar långsamt komma till liv igen efter en lång vila. 

Vår kökschef Inga-Lena med team njuter av att vårprimörerna börjar ta plats i vårt kök. På menyerna finner ni nu sparris, rädisor, ramslök och givetvis nässlor, men inte att glömma KRAV-kalv från Upplandsbonden, Almnäs tegel och givetvis den nya desserten med mandelmassa från vår nya leverantör Valdéngårdens i Köping. Menyerna är en riktig vårfröjd man verkligen inte ska missa och bara det är värt ett besök hos oss.

Den 6 maj får vi celebert besök av ingen mindre är Flourent Rouve från vingården Maison Rijckaert i samarbete med våra underbara vänner Johan Lidby Vinhandel . Älskar du precis som vi viner med stor personlighet och härliga vårprimörer, missa då inte detta! 

För dig som känner att kroppen behöver lite kärlek så kan jag tipsa om månadens behandling Klassisk ansikte. En ansiktsbehandling som rengör på djupet och ger fin lyster. Önskar du även lite ny färg i garderoben så fylls det nu på med vårens inspirerande och vackra mode i Herrgårdsboden.
Varmt välkommen till Färna med sköna aktiviteter oavsett om du är en matkonnässör, spa-entusiast eller vildmarksvurmare!