Konditor på heltid

Nu söker vi en utbildad konditor, bagare eller kock med något/några års erfarenhet till Färna Herrgård & Spa i Skinnskatteberg, med start under hösten 2020. Tjänsten är på heltid och vi letar efter en person vill bli en viktig del av vårt härliga köks-team!

Om tjänsten
Nu söker vi en konditor, bagare eller kock med rätt handlag och som brinner för bakning! Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom bakning eller kök. I Färnas kök bakas allt från grunden med fokus på lokala råvaror efter säsong. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp samt är service- och gästinriktad, viljestark och beredd att ge det lilla extra till både gäster och medarbetare. 

Om oss
Färnaköket är flerfaldigt prisbelönt och här lagar vi mat med stor passion och med råvaror från våra lokala bönder. Restaurangen är KRAV-märkt och utvald av både Chaine des Rotisseurs och White Guide. Vårt härliga köksteam består av en brokig skara medarbetare med olika bakgrund och nationalitet, men med ett gemensamt intresse: kärleken till mat, dryck och service. Att vara anslutna till Visita och ha kollektivavtal ser vi som en självklarhet.

B-körkort krävs samt att du behärskar både svenska och engelska i tal och i skrift. Tillträde snarast möjligt. Vi behandlar ansökningarna löpande och tillsätter tjänsten när rätt person finnes. 

  • Varaktighet: Tillsvidareanställning
  • Arbetstid: 100 % fördelat på mest dagtid med varannan helg. Vissa kvällar kan förekomma.
  • Lön: Månadslön, enligt avtal. (HRF-avtalet)

 

Ansökan
E-posta din ansökan samt cv till Inga-Lena Eriksson, kökschef & sommelier
inga-lena.eriksson@farnaherrgard.se

Restaurangen är 25% KRAV-märkt, slowfoodinspirerad och utvald av Chaine des Rotisseurs och White Guide.