Must- & ciderprovning

Boka en guidad provning av utvalda ekologiska äppelmuster och/eller hantverkscidrar. Varje must och cider har sin säregna smak och lukt. En uppskattad aktivitet när ni behöver fylla på med ny energi under mötet.

Mustprovning
Guidad provning av sex utvalda sortrena ofiltrerade ekologiska äppelmuster från Köpings Musteri och Äppelgårdar. Kul information om äpplen, musttillverkning och om bakgrunden till Köpings Musteri och Bergs Äppelgård. Alla får varsin favoritmust att ta med hem.
Liten delikatesstallrik med ost och hårt bröd ingår.
Tid: 1,5-2 timmar.
Prisexempel: 10 personer, 314:- |person, 30 personer, 282:-|person

Cider- och mustprovning
Guidad provning av fyra utvalda sortrena ofiltrerade ekologiska äppelmuster och fyra hantverkscidrar från Köpings Musteri och Äppelgårdar. Kul information om äpplen, must- och cidertillverkning och om bakgrunden till Köpings Musteri och Bergs Äppelgård. Alla får varsin favoritmust att ta med hem. Liten delikatesstallrik med ost och hårt bröd ingår.
Tid: 1,5-2 timmar.
Prisexempel: 10 personer, 344:- |person, 30 personer, 312:-|person

Mustprovning som smakfull paus under mötet
Piggar upp och ger er ny energi genom att låta hjärnan fokusera på sensorik. Snabb och kul guidad provning av fyra sorters must som avslutas med en rolig gissningstävling. Vilken är den omärkta musten av de fyra ni provat? De som gissar rätt får en flaska must.
Tid: ca 45 minuter.
Prisexempel: 2 300:- |10 personer, 6300:-|30 personer

Vid fler eller färre personer, hör av er för prisuppgift!
Alla priser är exkl. moms

Dela